Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj dijete sa 22?1 Moja zena postala mama sa 20, a sa 25 ili 26 u ginekologiji se zene smatraju starijim porodiljama, koliko se ja razumijem u to. Ali poentao internetu i premladim zenama u kojekakvim industrijama i modnom svijetu, koju je ovaj tip htio iznijeti je ok i na mjestu.
Joj sto mi stare cure lupaju minuse :- ))))
A sto moj Huske, sta sam sad zaebo ?!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Poder'o bi je ko makadam asconu
Raširio bih je ko Ćirilo Pravoslavlje
na nju se mogu napaliti samo pedofili, cura je slatka, lijepa,sve to stoji, ali stvarno izgleda kao dijete i ako se netko stariji od 25 ide napaliti na nju nemam riječi, drugačije je kad ženska sisata, guzata, ima oštre crte lica pa i sa 17 izgleda kao žena, a drugo su ovakvi tipovi, ona će tek s 30 stasati i to je dobro jer će uvijek izgledati mlađe.pogledajte i onu Carly Rae, a onda jednu Adele i sve će vam biti jasno!
niko ju pistoljem nije postavio pred kamere !
Zašto se uopće bunimo što nam u državi ništa ne valja, što niko neće s nama, što smo "zadnja rupa na svirali", što smo jad, bijeda i čemer? Zašto, kad smo primitivci, kakvim se redovno pokazujemo u svojim "komentarima"? Ovo je dno, ne može niže. Taman smo nisko pali onoliko koliko su nam niski političari. Da li uopće zaslužujemo bolje?
Kakve ima veze kako izgleda? Cura lijepa i ima 22 godine. Sta je tu sporno? Cim je preko 18 vise nije dijete
Zato su roditelji ponosni kad su im djeca zvijezde sa 13 godina.
Mislim da je to više postalo normalno, kod nas ''tabu'' tema, kod njih normala, sve je to normala, čovječe normala, razumiješ NORMALAA... :D
iz malena se trn oštri!
...ja kako sam ušo u pubertet tako nikad izać :)
Joj i ja, ali meni se druze i ne izlazi iz puberteta...
...biće da smo pustili korijenje :))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ebala vas selena gomez
Ma pustite Selenu da radi, mala je slatka kao med ;)
Može se ona gola slikati, nula je za npr. Nicole Scherzinger, Cheryl Cole...