Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PE..DE...rrrrrr
Smak Svijeta/Sudnji Dan je blizu, kada se po psihičkim bolesnicima i HIV-ovcima daju imena ulica...toliko o tom modernom i naprednom zapadu. Nije ga auto zgazilo niti ga je neko ubio, nego je obolio od te opake i NEIZLJEČIVE bolest AIDS!!! Ali to se vješto krije da se ljudi ne bi osvjestili koliki je to nazadak za kompletno društvo, ko god ga brani daBogda mu djeca pjevala ko i on i skončala kao i on!!!
Njegovo pjevanje nema veze s primanjem u dupe. Bio je dobar pjevač, radili su kvalitetno za to doba. Lično, gotivim par pjesama samo i nisam očaran njihovim projektima, ali sam realan. Btw, to što je volio muške runje dokazuje da je bio umjetnik, jer su svi umjetnici poremećeni nekako.
@ZulQarneyn j..bo ti smak svijeta mamicu zatucanu. pisham se po tebi i po kome te ucio mrznji i zatucanost. Neka je vjecna slava cuvenom Freddie-u Mercury. Nacionalisti religiozni buuuuu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)