Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e papka jes se pretrgo sa parama,pa za te pare mali nemoze kupiti biciklo ni u Škafi a kamoli u negdje u londonu ccccc u lamaparda ruka ispruzena ko srp
Kako ima ekstra komentara, da se upisas od sege, samo da je nekako krkane maknuti sa portala, sutra da pojedemo 3 kg mesa po glavi stanovnika i popijemo po gajbu
Valjda 230 funti
ronaldo bi trazio odstetu za auto
frajer je ljudina i svaka mu cast
slazem se sa svojim kolegom kompasom!Ocito je ovo vijest samo za one kurave koje prate ovog smoklju!
haahah, al cu \"par je zajedno od oktobra prosle godine\".. jao idiotizma!!!!
jel ovo skandalozno, zanimljivo, sokantno, frapantno??? ne mogu da se orijentisem nikako??
Lampardova sreća je što je uz njega bila prelijepa Christine Bleakley, koja je ga je utješila nakon neugodne situacije... Jel mu ga to na brzaka oglabila, il sta?
Frank Lampard dao je 230 eura mladom učeniku nakon što je slučajno automobilom pregazio njegov bicikl. Engleski reprezentativac udario je u BMX 14-godišnjeg dječaka dok je vozio svoj Range Rover u Londonu, piše Daily Mail. Lampard je panično istrčao iz vozila strahujući da je povrijedio dječaka, koji u tom trenutku nije bio na bicklu i prošao je bez posljedica. Nakon što se uvjerio da je sve uredu sa dječakom, Lampard mu je dao dovoljno novca da kupi novi bickl. Lampardova sreća je što je uz njega bila prelijepa Christine Bleakley, koja je ga je utješila nakon neugodne situacije. Par je zajedno od oktobra prošle godine.
Znal ko zašto razmak između redova u ovim showbiz vijestima?
pregazi Dodika, ne moras nam nista para davat