Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za mene nije obnazeno dok ne vidim sefone
Meni licno - prekrasna! Zena u punom smislu te rijeci.
bila poznata jer je bila ku.r.a.v.a, tad ih je bilo manje za razliku od danas pa se isticala.. fakat, nigdje veze.. i, zaboravih, narkomanka.... sramota da se kaze da je bila \"zena\".. zena kao zena treba da cijeni i sebe i svoje tijelo, da je moralna prije svega...zalosno kako to danas ljudima malo vrijedi..
sta je vise sa ovom merlin? Jel joj se trebamo klanjat? Pustite je da počiva u miru više, šta pokušavate toliki kult ličnosti stvorit od nje. Na kraju će je proglasit svetom iako bih se složio sa komentarom da je ona majka svih fufa i sponzoruša!
...posljednji izuzetak je robert redford...
Zene bile zene.. a muskarci pravi muskarci,, cast izuzecima...
Predivna, ovo se jednom radja. Samo me nerviraju fb trebice sto stavljaju njenu sliku i kao neki komentar, ono da ispadnu one \"trebe\" i \"furacice\"....... :)
Kako je slatka na cetvrtoj fotki.
prva fufa na svijetu, oona je majka fufa i sponzorusa :D
A jes\' dobra bila, nema govora, svaka joj cast.
oooj kakva je...lizo bi joj taban ko krišku nutele
Jedinstvena zena,odgledao sve njene filmovi,porcitao skoro sve o njoj sto ima. Iako je davno umrla,i dan danas bi bila pojam za 90% ovih danasnjih \"poznatih\" zena u svijetu dzet seta.
@hgh hmm bas me zivo zanima sta je za tebe lijepa zena? hajd napisi odprilike navedi neku glumicu?
Jeste bila atraktivna i uvijek ce biti seks simbol, ali realno kad joj pogledas facu i nije neka ljepotica. Prije da ima ono \'nesto\' u sebi, nego sto je stvarno bila prelijepa i prezgodna.
vidi se da je ovdje ofalila s kilazom ccc sta radi alkohol i droBa od cojka
jedna rijec. prelijepa..