Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosječenje je uglavnom organizovani kriminal. NE dajite prosjacima novac. Tražite da se sistemski uredi pomoć siromašnima.
jel sistemska pomoc znaci nove namete na gorivo ili na platu?
Cudan svijet je odavno, od trenutka kada se vise empatije nalazi na internetu, dok gledaju ljudi fotografije, nego u stvarnom svijetu.
Hehehe... ciganče konta evo prilike da uleti sa onom "Teto, teto mogu li te nešto pitati?..."
djeca koja prose i iskaču ispred ljudi,uglavnom romi rade za druge ljude koji žive lagodan život,ovo nije prosjačenje za komad hljeba da preživi,niti će iko ikad vidjeti čovjeka koji je zaista gladan da javno prosi i moli
Rumunski ganci, vise na svakom cosku i ulazima u supermarkete i trgovacke centre. Prijavljeni na socijale, a ovo im dodje kao hobi.
ne budi emocije,nego budi bijes
zivot je nekom majka, nekom pokvareni dzojstik
Kendall Janner samo jedan tren kad je ubace u 🔥🔥....Reci ce: Ja na dunjaluku nista dobro nisam vidjela sve sam se patila. Zaboravice odmah na sve piste tašnice i ostale nebitne stvari.
Polahko ljudino, nije nasa da osudujemo,…
Ma patetika čista, umjesto da je vodi u školu majka će je učiti da prosi na ulici, ma bježi
Plavushan3@ 😘
Kako bi bilo dobro da je sve drugačije. Ali nije.To je život. A i ko zna,možda i ova u svoj ovoj raskoši i luksuzu,nije sretnija u duši od ove djevojčice.Nikad ne znaš.