Neodgovorni roditelji
52

Fotografija bebe na podu arene gdje je održan koncert Taylor Swift razbjesnila njene fanove: Bolesno

D. J.
Foto: X/EPA-EFE
Foto: X/EPA-EFE
Obožavatelji Taylor Swift ogorčeni su nakon što su vidjeli fotografiju bebe koje leži na podu arene tijekom jednog od koncerata pjevačice u sklopu "Eras Tour" u Parizu.

Na platformi X objavljena je fotografija na kojoj se vidi beba koja spava na podu u stajaćem dijelu La Défense Arene i osoba koja stoji iznad nje.

Objava je izazvala stotine negativnih komentara.

"Iskreno bih pozvao osiguranje ako bih vidio bebu na podu jer tamo NIJE sigurno", "Kao mama bebe koja je otprilike ove veličine, ne mogu zamisliti da je nosim na koncert. Beba je bar trebala biti u nosiljci i imati zaštitu za uši", "Kako su uopće mogli pomisliti da je dovođenje bebe na ovakve događaje dobra ideja", "Da je slučajno došlo do nekog hitnog slučaja i da su svi morali biti evakuirani, tu bebu bi pregazili", "Ovo je bolesno i neodgovorono", neki su od komentara.

Predstavnik La Défense Arene rekao je za Page Six da "opći uvjeti prodaje propisuju da svi maloljetnici (bez ikakvog dobnog ograničenja) koji imaju ulaznicu za koncert u pariškoj La Défense areni moraju biti u pratnji odrasle osobe. Djeca mlađa od 18 godina ostaju pod odgovornošću svojih zakonskih skrbnika, to je pravilo mjesta. Za roditelje koji su bili s malim djetetom predložen je alternativni raspored sjedenja, ali su ga oni odbili."