David se prvi pohvalio fotografijama
0
Fenomenalna Victoria Beckham u magazinu Madame Figaro
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovdje fenomenalno?
mozda je fenomenalno to sto je rodila toliko djece o kojima se brine i odgaja ih - o sebi, pri sebi, i u isto vrijeme zaradjuje koliko i david, i uprkos tome svmeu - nije se zguzlala nego bas fino izgleda nema puno zena koje su to sve postigle
jedino na cemu joj skidam kapu je to sto je prvoklasna majka
E moj bekane mogao si naci milion puta bolju :/
ista ona saptacica duhovima
Mislim da pretjerujete!
Cestitka fotografu Cestitka uredniku fotografija Cestitka majstoru u foroshopu Cestitka stilisti Cestitka vizasiti Cestitka frizeru Eh......i ovaj model nije lose pozirao ! Nema ovdje nikakve zavisti ,zna se ko je zasluzan za naslovnice i tutorijale.... da je ovo neka spontana fotografija Viktorije na ulici,pa da cestitam na izgledu,od srca....al de ba....farbajte nekog drugog..... (ja 170cm-54kg,posto je i to vidim neka referenca za komentar )
a i nije bogzna sta.. da vidis one od bridge-a... gori zemlja!
Ženska i po! Ove što ne mogu u XL stati se našle da govore :)
bas je bezveze
zavist je ruzna osobina
Roditi je prirodna stvar, dok je biti majka, nesto sasvim drugo!!! Da ih ona odgaja i da se brine o njima kao majka, ne bi rekao, to za nju radi brigada sluzavki... a to da nema puno takvih zena, eno ti glupe Andje isti slucaj.
Sjecam se ja nje...nije losa.
Bas mi je zao,zato sto je \"prezaposlena\"...
Bas je \"fenomenalna\"???! Isto kao vjesalica!!!!! Ne moze da napuni ni ovaj XS model, jadna....