Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ispravka krivog navoda u prvoj recenici nakon naslova pise "Jedan od najboljih tenisera svijeta svih vremena, Švicarac Roger Federer" a treba da stoji " najbolji teniser svih vremena Švicarac Roger Federer"....
Svega 4 miliona ? HAjd nek neko pogodi koliko ova zvijer ima sljedbenika ? https://twitter.com/b_izetbegovic Ipak čovjek SVIJETLA OBRAZA obećo 100 000 radnih mjesta, ovo je dakle prvo mjesto na kojemu će se ista pojavit !! Il je DOik u pravu, NEĆE SRBI DA rade ! a BOGAMI NI bošnjaci !! Da je malo biti hodža, šejh u nekoj od brojnih tekija, profesor il novinar, glasnogovornica, podoban tužilac ili policajac, ird !
Roger, da si "malo lakse", mezeci Dzumhura na Wimbledon-u...i ja bih. 'Vako nista - following Damira.