Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi samo mogli osjetiti pravu ljubav, roditeljstvo, blagodati braka i familije svo svoje bogatstvo bi dali!
“Naprave djecu”? Koristiti glagol napraviti govori koliko tebi djeca vrijede. A ja ti ovdje govorim o partneru koji ti nikad ne dosadi, e to je ljubav, a to o cemu ti pricas se zove strast.
Zamisli ti da imaju pravo glasa ljudi koji osjećaju oduševljene dok čitaju tračeve u tablodima da neki pjevač ili glumac sa pjevačicom ili glumicom šklj ranga očekuje ili ne očekuje dijete.
@MaryamIzBanovica Ok ali Lady Kaka i Bradley Kuper nisu u "Šklj" rangu.
@Berserk kako za koga. Ne vjerujem da će se iko za 25 godina pjevušiti pjesme Lady Gage ili smatrati vrhuskim filmove u kojima je igrao ovaj lik.
cuj Bradley trudan!?
Imaju slavu, pare i sve, ali definitivno ne znaju sta ce od svojih zivota
Fanovi ovakvih ili slicnih bilmeza bice dobar dio one kriticne mase zbog koje ce Svevisnji vratiti planetu na fabricke postavke....poslije mnogo neuspjesnih resetovanja to ce biti jedina opcija koja je ostala.
kako je biti fan nekog? cuj nekog obozavas e svasta danas ima, pratis sta radi, jede, oblaci, kad je on ili ona tuzna i ti si i tako redom
Ista ona Adisa Arapović što je sebi auto zapalila
volim ovakve vjesti dok sma na solji.odma me potjera ufff.
da nije food baby
zar ta gaga nije vanzmaljac, i zar neće rodit vanzemaljca, po rodu neutruma?