Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj link da doniram..
Alan Ford i grupa TNT.
ZNA LI NEKO ZIRO RACUN OD DOTICNE DA JOJ UPLATIM. Hvala.
Debili mrtvi
Oojjj Bozeee pa vakat je dosao
Ne mogu da vjerujem. Da bi ONA postala milijaderka. Ne mogu da kazem da su fanovi glupi jer je to prebalaga rjec. Ne mogu da nadjem rjec....fakat.
Potop - jedino rjesenje!
Umiranje i njima i njoj...
Ma i nama
Svi vi i ja zajedno sa vama ovako doniramo pare svakodnevno našim jennerima u parlamentu, plaćamo im od vila do dvoraca, od službenih do privatnih vozilica/letjelica, svi vi i ja zajedno sa vama srčemo čorbe od krompira dok oni p..išaju po nama...ne čudite se isti smo ko i ameri samo gluplji i ja zajedno sa vama...
hahaha pa ne vjerujem 😂😂
???????????????????????????
Jbt sunce pa da li je moguce?
I onda se ljudi cude sto su ameri izabrali trumpa za predsjednika
Sta je ba ovo sa svijetom u3pm
Kontam kako su samo kod nas ovdje ljudi-ovce, ali izgleda to je masovna pojava.