Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko debila na ovom klixu........jbt pa ko normalan spava sa momcicima u krevetu, majku vam pedovilsku jbm........znaci lik je striktno trazio male deckice lafo da im pomogne i dira ih po kiti......
Majkl Džekson je poslao lijekova u Bosnu u vrijednosti 60 miliona dolara. Čovjek je bio krhkog zdravlja što od sebe što prouzrokovano medijima i njegovom bojom kože (imao je vitiligo). Pričali su da je ovo, da je ono, kao što pričaju za Trampa danas, ali to je sve fake news.
poslo je moj kuvac 60 miliona
To kao da pitas navijaca fudbalskog kluba koji mu je klub najbolji, najdrazi, najsvetiji. Fanovi su neobjektivni, jer da je drugacije, ne bi bili fanovi, vec normalne osobe. Sta imas fanove pitati za bilo sta. Riječ "fan" je kratica od rijeci fanatik. Koristi se od 17. stoljeca.
Čudan lik jest bio, al ko je pratio njegovu priču svjestan je da je lik izgubio djetinstvo zbog karijere i ludog oca. Ova dvojica nakon toliko godina izlaze sa ovim glupostima da bi uzeli pare na mrtvom čovjeku.. Let the king rest in peace.
volio bi i ti da mu ga pocuclas
I sad se sjetili da su bili zlostavljani.
Ova dvojica su na sudu već izjasnili da im Michael ništa nije radio, gladni para..