Novi "Gospodin Savršeni"
19

Fakultet podržao profesora koji postaje televizijska zvijezda: Već znamo da je savršen

I. B.
Mnogi misle kako mladom Splićaninu ne priliči da učestvuje u emisiji ovakvog karaktera
Mnogi misle kako mladom Splićaninu ne priliči da učestvuje u emisiji ovakvog karaktera
Splićanin Toni Šćulac novi je "Gospodin Savršeni", a iako ovaj mladić posjeduje odlične kvalitete, upravo zbog istih mu spočitavaju kako mu učešće u ovoj emisiji ne priliči. Sada, javili su se fakulteta gdje on radi, izrazivši mu podršku.
Emisija "Gospodin Savršeni" koja je tri godine pauzirala zbog korone ubrzo se vraća na male ekrane, a zavodnik za čije će se srce dame boriti ima odlične kvalitete.

Naime, riječ je o Splićaninu Toniju, docentu Prirodnoslovno-matematičkog fakulteta na kojem od 2019. i predaje.

Iako su mnogi bili oduševljeni što se u ulozi savršenog muškarca pojavljuje jedan intelektualac, neki su to i osudili tvrdeći kako Toniju ne priliči da se pojavljuje u ovoj emisiji. Sada, javili su se fakulteta gdje mladi fizičar predaje otkrivši da ga apsolutno podržavaju.

"Iznimno je dobar predavač i ima dar za prenošenje znanja drugima te su mu predavanja uvijek dobro pripremljena, zanimljiva i suvremena. Studentima strastveno prenosi svoje znanje, uvijek im je na raspolaganju tijekom i poslije nastave te za neposredne i on-line konzultacije. U slučaju ako student i nakon objašnjenja nešto ne razumije, spreman je naći neograničen broj kreativnih rješenja kako mu približiti gradivo", napisali su na svom zvaničnom Facebook profilu gdje su dodali kako Tonija upravo ovako vide studenti.

"Iznimno je dobar predavač i ima dar za prenošenje znanja drugima te su mu predavanja uvijek dobro pripremljena,...

Posted by Prirodoslovno-matematički fakultet Split on Thursday, March 10, 2022
Da je odličan profesor, Toni je potvrdio i 2020. kada je dobio nagradu fakulteta za najboljeg profesora, a godinu prije nagrađen je i za svoj naučni rad nagradom Sveučilišta u Splitu u kategoriji naučnika uključenih u velike kolaboracije.

"Da je savršen mi znamo od ranije, a od danas znate i vi", poručili su sa fakulteta.

Podsjećamo, u emisiji koja će uskoro početi sa emitovanjem 20 kandidatkinja boriti će se da osvoji srce "savršenog" muškarca, u čijoj se ulozi ovoga puta našao Toni.