Član CERN-a
2

Fizičar iz Splita kritikovan zbog učešća u showu "Gospodin Savršeni": Za pare se sve radi

I. S.
Foto: Instagram/thehiggsbison
Foto: Instagram/thehiggsbison
Toni Šćulac, fizičar iz Splita, odlučio je učestvovati u showu "Gospodin Savršeni", prenosi Slobodna Dalmacija. Međutim, mnogi korisnici društvenih mreža smatraju da ovo ne priliči obrazovanom čovjeku.

Treća sezona showa "Gospodin Savršeni" će se uskoro početi prikazivati na RTL-u Hrvatska. U njemu će se 20 kandidaktinja boriti da osvoji srce "savršenog" muškarca. Produkcija još uvijek nije otkrila o kojem zavodniku je riječ, ali je spomenuti medij naveo da će se Toni pojaviti u ovoj ulozi.

Toni je docent na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu, na kojem predaje od 2019. godine. Predaje dva predmeta - specijalnu teoriju relativnosti i analizu podataka u fizici visokih energija. Član je Evropskog centra za nuklearna istraživanja (CERN).

"Jako sam zadovoljna novim 'Gospodinom Savršenim'. Ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta. Može vam se više ili manje sviđati, može biti ili ne biti po vašem ukusu, ali niko ne može reći da ove godine nemamo 'wow' kandidata", kazala je nedavno za RTL.hr voditeljica Antonija Blaće.

Ipak, mnogi smatraju da Toniju nije mjesto u ovakvom showu i da se ne bi trebao sramotiti.

"Kakve poruke šaljete tinejdžerima koji, nažalost, ovakve gluposti upijaju kao Sveto pismo?", napisala je jedna korisnica Facebooka.

"Za pare se sve radi", dodala je druga.

"Docent na PMF-u, fizičar i dolazi se glupirati na televiziji?! Ne znam da li je kvaka u dobrom honoraru ili u nekoj skrivenoj mani. Miljama je to čeljade daleko od savršenstva", također je jedan od komentara.