Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je mnogo bitna stvar za nas Bosance i Hercegovce.
ova ko balasevic, uspjeh joj je direktno proporcionalan kolicini ljubavnih jada
najprostijim \"guglanjem\" mogli ste doći do informacije da joj \"21\" nije prvi album, već drugi po redu. prvi se zove \"19\", jer je imala upravo toliko godina kad ga je izdala!
valja ovo debelo pretumbavat\' po krevetu. ubit\' nogama.
kopanje po tuđim životima je novinarstvo? jadnog li zanata
A i ona se zaljubljuje svakih 5 minuta
hahahah sad ce jos ispast treba.......mozda ima unutarnju ljepotu, ali zbog vanjstine bi mnogi radije bili homoseksualci........fuj
sledeci clanak, 18 potencijalnih kandidata za frajera koji je Adeli skinuo junf..popela mi se Adela na vrh glav(ica)e, pa gleda panoramu Londona i mashe.. moze li bar jedna hefta bez da budemo opdatirani o nebitnim stvarima iz Adelinog privatnog zivota.. Isto kao sto nju boli dupe za mene i ko je meni sve u zivotu slamao srce..
Adele dodje kao nada onim nadobudnim curama koje fizicki izgled ne mazi, a imaju jezicinu da se raspravljaju sa stvoriteljem samim ;da i za njih ima nade. E pa nade nema, jer Adele ima neosporan talenat, koji se mnozi da 10 , kad ju je uspio da progura medju zvjezde usprkos njenom prgavom i iritantnom temperamentu.
je gica.
ovo joj nije bio prvi studijiski album vec drugi....to nije nikakva tajna slavila je uspijehe vec i sa prvim
Ko god da ga umoci u adelu, isto ko da umoci hljeb u kajmak...mehko i toplo, masno, prostrano..
jeste dosadni sa ovom u pm
Od 20 imena, 18 Bosanci...ciao Adela
nije ni ona cemu
Ko god da je, steta sto joj nije slomio vrat a ne samo srce.