Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čovjek je rođen sam, živi sam i umire sam, ostalo je iluzija. imati muža i obitelj ako to želiš je lijepo, ali živiš zbog sebe, a ne da bi bila nečija žena što je cilj negdje 70% žena danas..
Logično da ti ne treba kad ga ni nemaš
I ne treba joj.. ruzna ko smrt na biciklu.
Neprepoznatljiva Evangeline. Nekad je bila ljepša.
Američki muž i sin ?!? Ma ne može ti niko ništa. Hahahahaha. Prevod, glupost ili nešto treće? Pardon, imaće smisla u nekom momentu. To nije sad. Čekamo, joj.
Patlidzan je majstore iz raja izasao...
Ni ja ne vjerujem u bajke!!
E vala ni ja nebi tebe oženio nema tih para Ko bi te trpio da vazda se.reš 'moram na probu', moram na prijem', moram na fitnes, a da ti ja malom perem guz.icu i budem papučar?? ma mrš kozo. Imao sam jednu što je išla u umjetničku školu pa je vazda zaprđivala a mogu mislit koji ste vi smorovi vi šatro 'zvijezde'.
vidim ni sise joj ne trebaju vece su mi u adze hikmeta
Ok, i sad se napravila vijest o tome kako se ona trenutno ne planira udati za oca svoga djeteta, iskreno i realno koga zaboli qrc... Sve kad se procita i sabere naslov bi trebao glasit: ''XXX osoba ne zeli da se uda'', a sumnjam da bi takav naslov ikog privukao, iskreno ni ovaj nije privlacan, ni sam ne znam zasto sam otvorio ovaj clanak, mozda zato sto je jedini noviji clanak u ova 2 dana a da nije povezan s ovim pretresom prostorija Klixa ?
Bludnici :D