Prva trudnoća
49

Eva Longoria s mužem Joseom Bastonom očekuje rođenje sina

Klix.ba
Eva Langoria i Jose Baston (Foto: US Weekly)
Eva Langoria i Jose Baston (Foto: US Weekly)
Eva Langoria očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Joseom Bastonom, a glumica bi sina trebala roditi na proljeće iduće godine, pišu američki mediji.

Baston će dobiti četvrto dijete s obzirom da već ima troje djece s bivšom suprugom Natalijom Esperon, dok je 42-godišnjoj glumici ovo prva trudnoća. Njih dvoje su zajedno već četiri godine, a na ludi kamen su stali u maju prošle godine.

Evin izabranik je vlasnik latinoameričkog brenda Televisia, a zaprosio je u Dabaiju na njihovom zajedničkom ljetovanju. Langoria za njega kaže kako je najzgodniji i najšarmantniji muškarac kojeg je ikad srela u životu.

Brak s Bastonom glumici je treći po redu. Ranije je bila vjenčana za glumca Tylera Christophera te NBA zvijezdu Tonyja Parkera.

Novinari su glumicu često pitali zašto dosad nije zasnovala obitelj, a ona im je uvijek odgovarala kako joj jednostavno nije bilo suđeno imati djecu. Očigledno je kako je atraktivna Eva promijenila mišljenje, i to nedugo nakon izjave kako bi dijete imala samo s pravim muškarcem.

Iako su nekoliko godina braka čekali svoje prvo dijete, Eva i Jose kažu kako im nikad ništa nije nedostajalo u zajedničkom životu.