Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bljak
Ostani u Sarajevo Seljačino
Kakav sljam su ovi glumci koji se uzajamno podrzavaju zbog svojih interesa. A to sto ovaj hrvat nema karaktera, sto je Covicev i HNS-pv zabavljac i voditelj, sto je nula od covjeka i nula od karaktera, sto je spijun hrvatske obavjestajne sluzbe SOA, to ovoj glumackoj bagri nesmeta. Isto kao sto om nesmeta sto 30 godina muzu narodne pare, zive na drzavnom bidzetu, a istu tu drzavu pljuju. Mrs!
Legendarno bilo, "vjernici" ostali popishani jer im se popisao na njihov danasnji ekstremizam nakon 90ih, politicare popishao na osnovu njihove politike i dijeljena i sve su to ispratili iz prvih redova...da sam mogao svaki bi mu put rekao : BRAVO LJUDINO!