Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poserem se na komplet Izrael.
Palestina ce biti slobodna, to dobro znaju i jevreji i muslimani, vrlo dobro znaju da ponovnom izgradnjom hrama Solomona sebi zadnji ekser zakucavaju, poslije cega nema povratka a muslimani ce sigurno pobjediti.
#FreePalestine !!!
Dovoljno je vidjeti video kako maltretiraju maloljetnu djecu i na koji nacin ih "ispituju" i sve su rekli o sebi. A sto se tice ovog antisemitizma kod njih je dovoljno da se ocitujes u smislu da si protiv nasilja koje oni vrse nad narodom Palestine odmah si i ti neprijatelj. Ali doci ce trenutak kad ce i njima kola niz brdo da krenu, samo polako.
Dakle definicija antisemitizma je sve ono sto nije podrska za Izrael i njihovo tlacenje jadnih ljudi u Palestini. Ok.
Izrael je zlo!
Jos Izrael ima moc jer je na njihovu stranu stala rimokatolicka crkva. U bliskoj buducnosti cemo vidjet kako ce Izrael najebati. Samo gledajte !
Podrska Palestini je antifašizam.
Kako će biti antisemitizam ako je podržala Palestince, koji su takodjer semitski narod :D
Ludilo cionista, limes teži beskonačnosti... Da nisu Arapi možda slavenski narod?
Ema Watson 💪
Uvijek sam mislio da su mlađe generacije bolje, evo i potvrde. Prije par godina bilo je nezamislivo da neko iz show businessa podrži na bilo koji način Palestinu. Židovski Lobby u Hollywoodu je toliko jak, da niko nije htio reskirati. Ali poslije metoo pokreta u kojem većinu perverznjaka čine stariji bijelci polumlohavog kurca, nerijetko udarnici nekadašnjeg Lobbya, kao i promjenom vlasničke strukture, sve se lagano mijenja, i to nepovratno.
Its free Palestine until it's backwards!
Svaka čast Emmi Watson, a Danny Danon je ništarija.
Čuj "antisemitizam"?! A sadašnji stanovnici Izraela su judeizirani turkofoni narod s područja današnje Ukrajine..i oni su antisemiti jer Arape koji su Semiti protjeruju s njihovih vjekovnih ognjišta!!!
Free Palestina
Ja nisam ni protiv jednog naroda narocito, podjednako mrzim sve ljude