Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hos krkacit? Necu, Emma Watson je platila da me ne uznemiravaju.
uspjesna i pametna zena, koja koristi svoje pare da pomogne jednoj temi na ovom globusu. sta ima lose neko reci.. naravno da u BiH ce se takvi tipovi lahko naci, ljubomora i neodgoj je najveci razlog za to.
Što nije dala meni milion nikad više žene ne bih uznemiravao ma ne bi ni svoju dirnuo više nikad vjeruj mi...
eee moja emice a nas ovdje trpaju bez pitanja svaki dan doniraj i ovim nasim u vladi da nas malo bar popuste
Tako bi svaki mjesec trebali uraditi
Kakvo bacamje para. S tim novcem meni si mogla riješiti sve probleme.
Džaba kad ona meni seksualno uznemirava naštu
maštu
Džaba kad ona meni siluje seksualnu maštu
kako unovciti picu na 101 nacin
Eh sad, na koji način je to borba protiv silovanja i kome je donirala novac? Kako će se iskorijeniti silovanje? Iza svake osobe bi 24 sata dnevno trebao bdjeti neki "čuvar" sa oružjem, koji bi tu osobu trebao spriječiti. Upitajte se da li je to moguće???
cura i po
Neće joj pomoć ako je ja ufatim ahahaha