Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Ona izlazi sa svima” je bespotrebno trosenje rijeci, postoji opceprihvacen termin i naziv za to
Pa sad, zanemarimo li SVE drugo, davanje svakom ko zatrazi, a nuđenje i onom ko ne trazi se mozda i moze nazvati “Dobra duša”.. “Društvena” svakako jeste, kao i svako ljudsko biće i po definiciji i u sustini… “Komunikativna” - hajde da i to “nategnemo”, pa da kazemo da svakako jeste, jer i razmjena tjelesnih tecnosti s drugim jedinkama, pa i sama oplodnja su jedan vid komunikacije i razmjene informacija. Tako da, slazem se s tobom.
I, da, sve navedeno i sva terminologija se odnosi i na muskarce i sve ostale rodno (ne)definisane jedinke.
sto ti je zensko otkloni joj stid ne ostade nista
Harry sta ti je, nisi nevin.
Al je zažvaljio harry
zar nije ovaj hari sklon muškarcima iskreno meni tako izgleda
Da mu uvali dEte haha
Ma vala vise volim i te koje izlaze sa svima i daju priliku od onih koje sve odbijaju i glume nesto, pa onda u 30oj skontaju da im je dole sve zapeklo od izbirljivosti
Jedino njeni fanovi suhe kitte okolo hodaju. Vjerovatno se zato bave stvarima koje ih ne bi trebali zanimati.
Bgm samnom ne izlazi
zar harry nije shoopaq efendija?!
Nije je naguzio sam onaj sto je žurio na voz 😂
Neka. Lepa Lukić ne može da prežali što se nije karala dok je bila mlada.
Ova samo meni ne bi dala izgleda