Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O zemljo otvori se ! Pa nije cura nista rekla bolesnim! Sta je vise ljudima? Pa kosa to i jeste i to svi znate a posebno muski svijet voli kosu kod zene i uvijek je bila i bit ce jedno od glavnih aduta zenama kod zavodjenja. Sta nije jasno ovim kojekakvim organizacijama ?
Hahaha, generalni problem je danas ako si lijep i kažeš nešto kao ovo gore. Ali da je bila neka debela, kratko ošišana, bila bi hrabra i samouvjerena. Slažem se sa mišljenjem da su ljepše žene sa dužom kosom.
ko je luđi Emili,ko čita njene gluposti ili mi koji pišemo komentare
Emily kontroliši se
Naravno da ima lijepih žena i bez kose, ali je svakako kosa nešto što krasi žensko.
Danas ne smijes nista reci , odmah se neko nadje uvrijedjen, a ti popljuvan.
samo jos jedna glupaca u nizu..i jeste za reklamu kose i guzica kad mozak neda dalje..toliko zena koje obolijevaju, prolaze kroz terapije, itd. pri cemu gube kosu..a ovi sto komentarisu zavodjenje i sta 'muskarci' vole..ojj..idi pitu mlati s tim 'adutnim' dlakama
Vala nema nista gore nego kad vidim zapustenu , ispucalu , rijetku dugu kosu koja lici na metlu ..bljaaak. Samopouzdanje i njega , treba da bude temeljni dio ljepote svake zene
svakako je rekla istinu.
u pravu je.......kosa krasi zenu...........
ista moja komsinica.