Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosadni ste vise sa ovim vijestima. koga brga za ped**e. prestanite ih vise promovirati. ovakve vijesti su dno dna. ako nemate o cemu pisati odite na stranice svjetskih news portala pa barem prekopirajte nesto sto vrijedi ako ne znate sta cete.
ja volim da ga primam u pakaš svaki dan!
Eliton je divna, humana i produktivna osoba. Nebitno s kim spava. Homoseksualci se medijski pogresno predstavljaju, dakle, kao feminizirane, nacifrane, beskorisne, alapace. I onda im je krivo sto ih ne vole. Niko ne voli torokuse cija je glavna preokupacija ko se udebljo dvije kile i kome haljina nije sparena sa cipelama
P.e.d.e.r.s.k.a. posla...
i za moju malu Aišu. tako mlada, tako horna :) Muhamed
PRAVDA ZA NAS PEDERE !!!!!!!!!
Svašta, čuj Ukrajina mu drugi dom. Šta sve neće ovi homoseksualci raditi samo da ih je u većem broju
pravda za Pipu !
Eh to im je prioritet, nemaju nikakvih problema isto kao i mi.