Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li si se ti naprimao u to debelo crijevo moj eltone pa nije ni cudo da ti je crijevo vrisnulo
@fbUser1572112336 svi minusi su od pederlija. Znaci u prosjeku svaki cetvrti je pederlija. Fuj dokle smo dosli da su nam momci postali pedercine odrvatne
Pa ti budi gej...
25 vehabijskih komentara... mrs u pustinju pustite ljude da zive svoj zivot.
Bolje dva metka u dupe, nego jedan u čelo!
Hoće li iko od medija napisati da je prije svega ovaj čovjek jedan PSIHIČKI bolesnik kojeg je ta bolest dovela do ovih tjelesnih tj. fizičkih bolesti! Naravno da neće nikad! Nažalost, malo skoro nikako o tome ne govori moderna "nauka" jer nauka nema morala niti obraza!!! Gdje je nauka da kaže koliko je opasno biti gej i do kakvih posljedica ta bolest dovodi kako pojedninca tako i društvo!!
Jesi siguran fa je to uzrok hahaha
Nažalost svijet ide u propast pa nam se ovakvi bolesnici (MENTALNI) predstavljaju kao uspješni i uzori u društvu. Otišla je tebi prostata i debelo crijevo od PENDREKA kojeg si redovno primao! A umrijeces svakako kao štakor ti i tvoji ljubitelji grobarski!
A nisi nam otkrio koliko si dao na liječenje svoje omiljene HIV bolesti! Poganluk, bolest i nazadak do Sudnjeg dana!!!
baš me intersuje, jeli čučko ili ćućko?
No me interesa
Jel Elton đon propo?