Nazvao je otrcanom striptizetom
1
Elton John: Madonnina turneja je katastrofalna
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest ofucala se istina je ali si i ti odavno propao ko zeton pedercino matora...
nas u bosni uopšte ne interesuje nikakva madona, elton dzonovi i sl, ovaj članak sam posjetio sam da ovo napišem.
\"Elton je i ranije ove godine kritikovao Madonnu, nakon što je ona osvojila nagradu Zlatni globus u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu, koju je on očekivao za svoj duet sa Lady Gagom. \" Oličenje zavisti, pakosti i bolesne sujete. Elton John peder, a Lady Gaga transseksualac. Šta više reći?
lol derpe nekom da kaze
hahah a sto je opisa originalno :D bas je olicenje ofucane striptizete
Ima nas koje jeste briga i koji ovo citaju zato se poklopi. Madonna je kraljica a Elton osim glasa pa i nema nista drugo osim viska godina i viska kila.
Cisti zavidluk... Eltonu krivo sto Madonna ima vece sise od njegovih..
Da je ovo dzeko komentiro bosnje bi se slozile..ali u ovom slucaju madonna ne moze nikako bit gora od pedera zar ne? seljacine.
e znaci Elton džone serendas puno niko ti nije kriv sto tvoje tzv. nove hitove ne slusa vise ni gospod Bog i to nas zaboli a Madonne se ti ohan žena snima i koncerti su joj rasprodani i zato dole Britancu jedan otrcani -.-\' P.S. žena je usvojila 5-6 djece a ti jedno i to surogat majkom i od njega ces da napravis još veču PEDERČINU nego si TI ;*
ma ja nema to veze a kad ti jednom sin kući na večeru dovede dečka ili kćerka djevojku onda ćeš vidjeti ima li veze
i pederi su ljudi, kakve veze ima sta insan voli i sta mu dusa isce....a da se Madona ofucala - jeste...a i nikad nije bila neka pjevacica
KRALJU! mogu ti ga p0pušiti