Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako, jako, jako bolesno.
Ljudi, hajde da se lagano halalimo... Sudnji dan dolazi, ma nemere više ovako...
Jadno dijete. Imace sve u zivotu, patice se ko malo ko. Al zato nasa muslimanska djeca zive u rahatluku: otac nezaposleni demobilisani borac koji je ostao bez Alijinih zlatnih kasika, majka bez zaposlenja, kad se dijete razboli jedino ga Batko moze spasiti ahireta.
ma gore mi ove psihopate koje podrzavaju ove pedere i tako se suprostavljaju Allahu dabogda ih Allah sve kaznio ko moze podrzavat ovu napas od ljudi
Cime ga doje? K.u.r.c.e.m!
Sigurana sam da će nekada i u Bosni I Hercegovini ovo biti uobičajena vijest .(izuzimajući Elton Johna naravno :-) , mislim o dvojici muškaraca koji imaju-dijete).
Nije ni tebi mane otici malo na psihijatrijske konsultacije, toliko mrznje u tebi ccc Pusti ljude nek zive kako oni zele, nikog ne diraju, uzivaju :-)
što reći nego pederizam
Jao majko, gdje ide ovaj Svijet... Kad je pederluk normalan zašto mu je onda ipak ŽENA trebala roditi dijete?! Pederi su bolesni ljudi, ja bih tako i tretirao, a ne da im se da pravo da upropaštavaju i druge živote. Poznajem nekoliko pedera, i svi su za mentalne ustanove.
Nisam pristalica politike Ahmedinedjada, ali zbog ovakvih pa makar bio i Elton da dva muskarca imaju sina, boze me sacuvaj, VJESALA..........................
FUJJJJJJJJJJJJJJ IDIOTI
Koji ste vi imbecili, kao sto neko rece ovo djete ima golden ticket u zivotu. Samo blatite ljude i sijete mrznju itd itd. Obicno oni koji su homofobicni ustvari skrivaju svoju priklonost homosexualnoscu, tj na vasem kafanskom, vjerskom, ulicnom ili kojem vec jeziku: onaj koji prica protiv pedera je ustvari i sam peskir samo nesmije se pokazati. Sta vas briga, pustite ljude da zive svoj izabrani zivot, ma kakav bio, nikome ga ne namecu
do you feel love too night elton ima extra pisme, a mi u dalmaciji ih redovno slušamo uz kuhane hobotnice. Sritno dititu i roditeljima
Seljačine koje govorite da je \"bolesno\", to dijete će živjeti u 10x boljim uslovima nego što ćete vi ikad, a i neće biti toliki džiber. U svakom slučaju čestitke roditeljima na djetetu.
Kum je Djeda Mraz, a kumica Snjeska Bijelic.....
slazem se sa Hatidzom. Svi izgarate od mrznje. Eh, kako ste jadni i strasno, strasno pokvareni.
trebalo vi im dupe bejzbol palicom razvaliti!