Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problemi BURZOAZIJE 21-og vijeka!
Elen Degenerik
prezime sve govori
Clusterfuck Bosnia is prison for real
trebas ti do Zenice malo odlezati da vidis sta je zatvor
Dobra fora kod pesina Ellen, al svi jedva cekaju da se dignu na zadnje noge. Vjecno uvrijedjeni Merikanci, a i ugledni klixovi komentatori ih slijede u stopu, haha.
Uh ovo se zove americki san ispranog mozga.
ko je ovo?!
Baš joj je teško! Jadnica!
degenerik
au koja kolicina nedostatka inteligencije i smisla za salu kod naroda..."ista odjeca i gay", jel jasno kakvu je paralelu povlacila tupsoni?
@RoyalStandard Bosnji pokusavas objasniti? hahaha
ma dobro, zajebem se i ja pa pokusam a onda vidim gdje i s kim zivim pa se vratim u realnost :D mada iskreno realnost je da je vecina svijeta na tom nekom intelektualnom nivou, yebeno je kad se ona zbog zdrave sale sada mora izvinjavati polupismenim obozavaocima zahvaljujuci kojim je upravo i stekla bogatstvo od 450 miliona dolara :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
#izdrziEllen #prayforEllen
@DarkBoi Moras skontat da ne mozes biti sarkastican na komentarima, jer to nas narod inteligentni ne razumije, s druge strane ako opsujes ili nekog proklinjes lajkovi su zagarantovani 😂
Spasavanje privatnika Rahmana
Koliko sam skonto mislila je reci dzaba pare kad ne mozes izaci vani GLUPANI
xebena spodoba
ne rise