Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čudne snove ima? nije čudno kakvo sranje u sebe šmrče, šprica itd dobro je živa a mozak je već izgleda rikavela
Moj ti je savjet da prije spavanja svaku noć proučiš Euzu i Bismilu, Fatihu i Ajetul -Kursiju da oćeraš te šejtane od sebe.
Tobe jarabi
NIje mi jasno, ako ne volite zenu, ide vam na zicve, glupa vam i hrpa ostalih predrasuda, zasti citate clanak? Interesantan je ljudski mozak, sve bi da zna, sve bi da komentarise. Misljenje je ko guzi´ca ima ga svako i svakom je njegova najbolja i najvaznija. E brate! Gdje je ova silna masa kad se treba rijesiti nesto u drzavi?
jedes govna svaki dan....zato ih i sanjas.
Pa sta joj je babo u sebe ubrizgavao dobro je da samo ima cudne snove, mogla je mutant ispasti
Ela Ela na qurac mi sela
ellice prestani se trpat u rcma sa cicama pa nece biti ruznih snova :)
sanjaš fekalije, a što li? sanjaš li mene Ella? jesam li dobar bio?
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
Ella eelaaaaa na moj se pelaaaaaa
Idi hodzi sekoo