Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bil\' za deset?
Ja je ne bi ni za 10€ karao.
nije ovo ona na slici, ona je debela mala i ruzna!
grozni ste!!!! životinje!!!! FUUUUUUJ!!!!! što je najtužnije ne biste vi ništa, krijete se tu i kontate da ste faceri, luzeri,ni ona bagava s vašara vas ne bi!
Dobra koka nemojte kenjat...
ma razvalio bih ja nju na silu, kakve pare, rasturio bih je da joj nista ne dam, a bi me poslije vukla za kurcinu
Santa Ella... ma ne mogu da vjerujem kako casno i posteno i nadasve moralno djevojce. Kosi se sa njenim uvjerenjima, ali to sto se slika goli se ne kosi...ljubi majka retardirano svoje.
a ja je ne bi ni džaba da daje
Ja bi je kresno nebi njoj ni centa naplatio
Ja bi prihvatio da me neko kara i za 5 evra
Ma ja to je prava vijest za ove novinare kako je nekoj maloj fuksici ponuđeno 5000 evra za sex, aona ko nije htjela. Laže kao pas.
LOL! K\'o da joj je ponuđeno 5 miliona, pa se mi sad trebamo divit, čuditi... Nigdje veze!
sto mala dize cijenu sebi