Izašao u noćni provod
1.9k

Eisenberg stigao u Sarajevo, ekskluzivno za Klix.ba otkriva: Ovo je najzabavniji grad na svijetu

D. J.
Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
Holivudski glumac, reditelj, dramski pisac i autor Jesse Eisenberg, stigao je večeras u Sarajevo.

Eisenberg je prvu večer u Sarajevu iskoristio kako bi posjetio restoran "Luka" gdje je uživao s prijateljima i suradnicima u opuštenoj atmosferi.

Svoje prve dojmove o našem glavnom gradu i Sarajevo Film Festivalu Jesse je podijelio samo za Klix.ba.

"Osjećam se kao da sam ovdje bio prije mjesec dana, a zapravo sam bio u Sarajevu prije 10 godina. Jednostavno, osjećam se kao da nije prošlo toliko vremena, jer se ovog grada tako izrazito sjećam i obožavam ga", kazao nam je raspoloženi glumac.

"Najprije sam uzbuđen što sam u ovom nevjerojatnom gradu, a drugo počašćen sam što će na Sarajevo Film Festivalu biti prikazan moj film", dodaje slavni glumac.

Foto: D. S./Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba

"Ovo je najzabavniji grad na svijetu i oduševljen sam što sam ponovno tu. Baš sam govorio svojoj supruzi, još davno, moramo doći u Sarajevo, i tako sam sretan što je i ona konačno ovdje. Veselim se svemu što ćemo vidjeti u Sarajevu tijekom ovog posjeta", zaključio je Eisenberg.

Podsjećamo, Sarajevo Film Festival će 15. augusta odati počast Eisenbergu dodjelom priznanja Počasno Srce Sarajeva, uoči projekcije filma "Nakon što spasiš svijet", Eisenbergovog rediteljskog dugometražnog prvijenca, u Ljetnom kinu Coca-Cola.