Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj hamo vidu mu glave
a sta su sve spremni uradit za cenera...
aha rihana stas sad nasuto te onaj gad
Stanite malo, kako sad oni misle sa ovim privuci nekoga da kupi ovaj sat. Znaci kupi nas sat, pa ces i ti dobit ovakve batine. E svasta.
Nikoga ne mrzim, ali fakat bi volio ovog metuzalema propustiti kroz sake. Mozli je zapoceo unista.vanje Formule a ovaj ce je totalno sj.eb.ati. Tilke&Ecclestone=Formula 1-\"six feet underground\"
@ nemate sta izjasnjavati slavica je rodjena u hrvatskoj a to sto hoce da bude srpkinja ili je zovu srpkinjom to je druga stvar... al su ga ubiliii... :D jesul mu maznuli pagani zondu...
ne znam koja mu je strana lica ruznija : )
Joj fakat zamisli u sred noći ovakvo strašilo te zagrli i nešto zavuče...
Steta sto je nizak, idealan za ulogu Frankenstajna
eto kakav ukus imaju žene, hahahahahhahahahhaa eeee žene žene HAHAHAHAHHAHAHHA i Vi bi spavale sa ovakvim prikazivačima i ohrndalim prikazama SRAMITE SE
e svaka covjeku cast pa je uspio i to unovciti ....sta ti je reci pravi biznismen
Ipak je ona Srpkinja, iz okolice Doboja. :) To sto su je Hrvatski mediji okarakterisali kao Hrvaticu je potpuna idiotija. Samo se sjeti da je htjela u okolici Bijeljine izgraditi stazu F1, ali nesposobnoscu lokalnih vlasti je odustala od toga. ;)
e sad imam razlog da nikad taj sat ne kupim
mora da je bio na koncertu Bore Drljače u Areni Majkić Japra
mogul ja od tog honorara dobit petOka
sto ne rece da mu trbea love..hajmo raja po petaka da mu skupimo da se co\'ek ne bruka \'vako.....
Ovo je tip covjeka koji ni u hali nije gladan...