Ljubav na pomolu?
2.1k

Džejla Ramović prisnom fotografijom s hrvatskim influenserom potaknula glasine o romansi

I. B.
Džejla i Marko
Džejla i Marko
Mlada bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović privlači veliku pažnju domaće javnosti. Iako se ona trudi svoj privatni život sačuvati samo za sebe, čini se da je sada otkrila jedan djelić koji njene fanove posebno interesuje.

Na profilu hrvatskog influensera Marka Vuletića osvanula je zajednička fotografija sa Džejlom, koja je odmah potaknula glasine da se između pjevačice i njega rodila ljubav.

Dok su pozirali zajedno, Džejla se prislonila uz Markovo rame, dok je influenser u opis dodao: "Moje malo pile".

Na objavu su se odmah počeli nizati brojni komentari, gdje se osim prijatelja i fanova, javila i Džejlina sestra Lejla. Pratitelji su, očito, bili oduševljeni onim što vide, a osim brojnih komplimenata, fotografiju su protumačili kao "potvrdu" da je par zajedno.

"Jesam li se samo ja nadala ovom opisu i da napokon potvrde da su zajedno?", napisala je jedna pratiteljica, dok je druga odgovorila da je to već bilo "očito".

Marko koji inače živi u Zagrebu, otputovao je u Barcelonu gdje Džejla studira. Na svom storyju podijelio je zajedničke trenutke sa pjevačicom od koje se, odmah po svom dolasku, nije odvajao. Između ostalog, pokazao je i kako mu je ona ispeglala majicu za njihov sinoćnji izlazak.

Džejla je Marku ispeglala majicu za izlazak
Džejla je Marku ispeglala majicu za izlazak

Zanimljivo, ovo nije prvi put da se Džejla pojavljuje na Markovom profilu. Zajedničku fotografiju objavljivali su i ranije ove godine, dok je Marko također prisustvovao i vjenčanju njene sestre Lejle u Mostaru.

Ipak, tek sada čini se da je par potvrdio ono što su drugi željno iščekivali.