Uskoro objavljuju pjesmu
172

Džejla Ramović na pitanje o odnosu sa srbijanskim muzičarem poručila: Ima neka tajna veza

I. S.
Foto: Instagram/dzejlaramovic
Foto: Instagram/dzejlaramovic
Džejla Ramović je u novom intervjuu, između ostalog, govorila o svom odnosu sa srbijanskim muzičarem Milošem Stojkovićem, poznatijem kao Henny.

On je jedan od osnivača produkcijske kuće Generacija Zed. Prošle godine je sa Džejlom objavio duet "Rizik", koji je postao veliki hit. Uskoro će predstaviti novu pjesmu.

"Vidio sam na TikToku da ste objavili dio pjesme. Super je, bar koliko se ja razumijem. Nisam te htio ništa pitati privatno i neću, samo da mi kažeš je li istina", upitao je voditelj Džejlu.

"Istina je, ima neka tajna veza", odgovorila je uz osmijeh, a on ju je pitao: "Čekaj, jesam li ja to dobio ekskluzivu, ti i Henny?".

"Ja i Henny, tajna veza, 21. 6.", kazala je, misleći na novu pjesmu koju će objaviti na taj datum.

"I to je sve što ćeš mi reći? Vidim da tabloidi, vidim da svi čekaju to nešto, ali vi ste krivi. Vi ste zakuhali tu priču, realno", kazao je.

"Neka nas malo, šta fali? Mislim, bit će to jedna lijepa priča. Imat ćete priliku da pogledate i spot koji će puno toga da kaže. Generalno je cijela ta ideja oko pjesme, teksta i spota jedna cjelina koja je vrlo zabavna i vrlo istinita", rekla je.

Ona će u četvrtak, 20. juna nastupiti ispred Sportske dvorane Dobrinja u okviru manifestacije Novogradski dani.