Drugi brak
245

Dwayne The Rock Johnson se vjenčao nakon 12 godina veze

M. A.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dwayne The Rock Johnson se oženio svojom dugogodišnjom djevojkom Lauren Hashian na privatnoj svadbenoj ceremoniji održanoj na Havajima. Ovaj poznati glumac i hrvač je ovu informaciju jučer podijelio na Instagramu sa 154 miliona svojih pratilaca.

Na jednoj fotografiji se vidi kako se Dwayne Johnson i njegova životna saputnica strastveno ljube dok se iza njih nalazi bajkovita morska panorama, a na drugoj su prikazani s rukama podignutim uvis.

Hashian je na svadbi nosila čipkastu bijelu vjenčanicu, dok je slavni glumac i hrvač na sebi imao bijelu košulju i elegantne bijele pantalone, piše Sun.

Pjevačica Lauren Hashian upoznala je The Rocka još 2006. godine dok je snimao film "The Game Plan". U to vrijeme bio je oženjen prvom suprugom Dany Garcijom s kojom se razišao 2007. godine i s kojom ima 18-godišnju kćerku Simone.

Nakon sporazumnog razvoda od prve supruge Dwayne i Lauren započeli su vezu. Par je u decembru 2015. godine dočekao svoje prvo dijete - kćerku Jasmine, a u decembru 2017. objavili su da očekuju svoju drugu kćerku Tianu.