Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za ovu zenu! Koliko ona postuje svoje Kosovo i koliko ga hvali i promovise na sva usta. Znaju albanci kako je kada se nad njima vrsi opresija i kriminal kao sto znamo i mi zahvaljujuci komsijama. Da mi imamo makat jednu utjecajnu osobu u svijetu da nas promovise kao sto Dua Lipa promovise Kosovo, nigdje nam ne bi bio kraj. A nasi otvaraju restorane po Dubrovniku, nastupaju za nove godine po Hrvatskoj/Srbiji/Crnoj Gori, promovisu Beograd i Srbiju vise nego svoju domovinu.
Ona je da se narod ne raseljava a njeni na Kosovu protjerali toliki narod ... e svasta
Ali pazi kako mora da provuce da je Hamas zapoceo ovo da joj se ne bi uvrijedili cionisti.Ti ga rata vidjela nisi jer su tvoji otisli za Englesku prije nego sto je pocelo ovo na Kosovu.
naravno mir u Gazi !!!Al zar ti nisi rođena u Londonu ... ti veze s mozgom nemas ....Rata vidila nisi .... A i tata ti je neki dezerter 💯
evo Netanyahu procitao ovo i kaze nece vise razovat zbog tebe hvala ti
Rođena u Londonu, albanska mafija je stvorila, finansirala, nametnula. Po istom principu kao i Ritu Oru, Bebe Rehxu od ostale manje poznate celebrity dilere robe iz Avganistana i Iraka. Sarađuje Dua sa sponzorima rata, ništa ne košta baljezganje za medije.
Tebe će poslušat
Hoces li i ovo unovcit? Mislim da hoces :D
To iskreno misli i vecina Albanaca/ Kosovara, ali, politika je problem.
Lipe cvatu
Ovo je gigantican potez od nje. S obzirom da je Albancima najveci strateski partner Amerika i beskompromisno ih podrzavaju jer znaju da je odnos sa Amerikom veliki faktor njihovog opstanka na svojoj zemlji. Mislim uvjek je sve do njih samih, ali zasto riskirati. Kamo srece da smo slicni njima i da nemamo genijalce koji misle da ce nam "okretanje istoku" i ruskom tj. u lokalnoj izvedbi crpckom cvetu donijeti ista drugo osim zlocina i genocida.
Bravo Lipa!
ovo je trandža 100%, vidi obrva
Dua Lipa po kit. me pipa