Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Vučić platiti Rihanu i uručiti joj počasno državljanstvo
Pa Rihana i jeste iz Srrbije evo kako,tako što je slučajno pogledala na karti Srrbiju i tako je pokupila njihove krvi hahahahahah
GovoriIstinu Ako nisi već na zapadu i da radiš za zapadnjaka ne brini ubrzo ćeš, jer nema vam kruha bez zapadnjaka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljepotica
Ne mogu da vjerujem ona se pristojno obukla, gdje su guzovi tangice
Sad ce Bake Fuada Backovica-Deena zvat na prijem..
Kakve li su joj usnice...mmmm
sta je svojatate ona je albanka i kraj price... eto vas isto srbi i hrvati kad se otimaju oko ive andrica..
Zene su najvece blago ❤
Aman Aman djevojče.
Kako sad Bosnje podrzavaju nju koja podrzava LGBT i sva ona antimuslimanska pravila??? Neki dan bilo hiljade komentara protiv LGBT nakaza i zapada koji promovise sve ono nemoranlo i Sejtanski????//
Brate, kao prvo "Bošnje" ti je vulgaran izraz. Kao drugo, reci "Trolovi" koji surfaju ovim portalom a ne ubacuj cijeli narod u istu korpu. I kao treće, ne znam šta imaš protiv muslimana, Islama uopće, jer da si pročitao Kur'an našao bi ajet o razvratu i bludu koji je koštao jedan čitav narod života.
Logički se smatra da je riječ o narodu koji je imao javne orgije sa oba spola i kažnjeni su za taj čin. Drugi su to drugačije shvatili pa zato danas imamo nažalost takve zakone. Ono što rade privatno me ne zanima ali problem je dakako ako to rade javno (preko npr. orgija, uključujući i heteroseksualce).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljepotica naša.
Još joj fali BiH državljanstvo pa da upotpuni sreću!
Bravo, sasvim normalna osoba
Ova je pravi ambasador Albanije i Kosova u svijetu, kamo sreće da i mi imamo nekog kao sto je Dua Lipa.
Zsr ti Deen nije dosta ...
Mogli su joj i BiH drzavljanstvo jer je napola Bosanka, ali Bošnjo je fukusiran na prioritet i Zvezde Granda. Kakve koristi od ove ublehe s milijardama pregleda..
Ona Lipa a Sejo Bukva al ce biti stolarije!
Ko je ova?
SPC će dati orden Marilyn Mansonu