Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHABAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BRAVOOOOOOOOOOOOOO DOKAZO SI BEZ SUMNJE DA SI RETARD
Jadnik, kompleksas, sa kupljenom diplomom, koji je iskoristio svoj polozaj. Unistio svoju obitelj da bi pod stare dane h_bavao ono sto nije mogao u mladosti. Ovakvog covjeka Milorade trebas sklonit iz politike, taj ce te sutra prodat, kao sto je i svoju obitelj.
Cestitam bivšoj zeni spasila se kretencine epskih proporcija
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ti ces htjeti dijete, on ne. Ti ces htjeti s**, on nece moci. Ti ces htjeti putovati, a njemu ce to sve postati dosadno. Odjednom vise nece voljeti ni more, a ni planine. Ti ces htjeti nove krpice, nece biti dovoljno za tebe, djeca su prioritet. Kad umre, morat ces izaci iz stana, jer nisi rodila... Posto ne moze, onda ce da te tuce i vrijedja i ljubomorise. Ako citaju tvoji roditelji ovo, nadam se da ce te usmjeriti.
Lik rodjen 1975 a diplomirao 2014, nimalo sumnjivo...
A izvin'te, kol'ko ce nas ovo da kosta??
Starac ga moze a ona 5 godina hoce
Cemu ovoliki ruzni komentari ,ljubomora ,zavist kada vidis da neko moze i ima suprugu ili ljubavnicu pored sebe a ti Jado pored Klixa nemas nista 17 god mlada ,pa sta ?Nije mu ni prvi ni zadnji brak ,ocigledno covjek voli da mjenja zene vise nego mnogi ovdje carape
gooUser1562662681 - ja mislim da si ti Jasmina? Zar se nisi udala za onog što ima bordel u Njemačkoj?
Gledaj Staše gdje ga potapa, cccc aferim… a ti ga slajfaj Vukane 😂😂😂 Hajde bolan kad ces ti naci sta
More Staša.
Da i? Ja imam 38 u vezi sam sa tipom od 25, hajd pisite malo o meni.
E taj se baš usrećio.
gooUser1562662681- Jasmina jesi to ti? Zar se nisi udala?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Šta ti je istinska ljubav.
Mlađi će mu je i održavati
Idiot Dodikov
Boli nas briga
Ja i
Ja i
opa bato ...bice dzukela oko kuce koliko hoces