Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajem 400 hiljada km za sliku amira zukica kako pusi kar u zatvoru zenica, u dimijama
@thea super thea ali fulila si lika, nije on iskorištavao 13godišnjakinju već onaj iz asda. Sjedi jedan.
Da mi je njoj zabiti medju guzove pa nek odma umrem
Da ti prne u facu dizgineš
@Abyss Ona kada prne,odmahi jorgan progori....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jao pakasa koliki je auuuuuuu
Svi fol nesto kake pa njima kakve su pa 'vake 'nake a svi su pogledali bar jedan pornic bilo njihov ili drugi. I ovi se kake bezze, sutra bi joj zabiberili da ikako mogu. Nego znaju da nikad od toga nista, pa onda udri po njima drvlje i kamenje kako su qurave ovo ono...boli njih midzara sta mi mislimo, zene provalile kodu modernog doba i uzimaju pare lopatom.
hurve
Skola mame menadzerice.
Ispravka, zaradjuju na poziranjem guzice koja je puna masti sa stomaka * Tacno se vidi razlika istreniranog dupeta cucnjevi utege itd i ove prdare.Fuj
izvino bi joj se da me prevari
...masa voli imati "uzor". jer masa ne umije naći uzor u sebi (a i kako će naći kad nema ništa "unutra"), pa se "uzor" mora implantirati medijskim putem. implantat je uvijek baziran na površnosti, sexualnosti i svemu što je pojam posvemašnje bezveznosti, ali je savršeno psihološki profiliran spram posvemašnje gluposti mase kojoj se usađuje. i masa nikad ne odbacuje implantat.
Instagram je najveće zlo 21. stoljeća. Da hoće izumrijeti
...sta ti je to?
a Maca Diskrecija ... pa nemojte tako i ona se trudi treba i nju pogurati
Sta pare rade citav svijet gleda u guzui P 👦👦
Aj što su one droce, legendarno poglupe ali šta reći o onim 64 miliona pratilaca
a šta je s 500.000 neprijavljenih kineza, a?
meni su one ko krave...et..nis' drugo..i izvinjavam se kravama!
Meni je ljepša i ona sa gulaša bez šminke.
jarane one nabrekle prde i nogica migoljica ..