Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasta nego prolazi,jadni su muskarci hahahah i sve mu vide dolare,bgm i da ih nema nakon ovih slika bile bi iste reakcije VAMOS!
jos mi jednom obrisi komentar, brisace ti mozak s trotoara xD ponavljam meni je dobar..... a xisca mi je bezze ba.... kod vas decki izgleda sve prolazi :/
E kakvih provala čovjek neće čuti.. \"Nizak muskarac ne moze biti zgodan, to je nepisano pravilo!\" Jako subjektivna stvar, i vidi se da nemaš pojma.. Nadal ti nizak, a Federer ti zgodan, a obojica imaju 185cm :) Ćoravi ljudi trebaju prvo nabaviti naočare i malo u teretanu ;)
za Lolu http://cdn.faniq.com/images/blog/Xisca%283%29.jpg riba ipo
E ybg sad kritična! :-/ ?????? Djevojka zgodna nadrealno! I slatka je....
On je meni fizicki bezvezan totalno. U faci je poruzan, a nije posebno zgodno ni gradjen, prvenstveno zato sto je nizak, tako da ni misicavo tijelo ne pomaze. Nizak muskarac ne moze biti zgodan, to je nepisano pravilo! Federer je mnogo zgodniji, ali ja kao sportistu i covjeka vise cijenim Nadala! Cura mu je 10000 puta ljepsa od njega!
Vrište, a u očima mu sve one vide dolare!
joj on je predobar....a cura mu je kriticna....
Ovakvih muskaraca kao Nadal na svakom cosku, i ljepsih i zgodnijih, pa niko ne vristi za njima. Vriste ku.rve za njegovom slavom i parama!