Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa-X, zasto uopste uzimate price od nepouzdanih izvora? I kakav je ovo naziv Brangelina? Kako se iko usudjuje iz ove us**** zemlje vrijedjati ljude koji su svoj komfor i zivot stavili na stanby bar jedan dan da obidju napacene ljude u ovoj zemlji (a NISU morali, kao sto mnogi to i ne rade!)? Na kraju krajeva, Downov sindrom je bolest a ne senzacija koja naginje likovanju (FUJ!), i osobe oboljele od Downovog sindroma zasluzuju samo i iskljucivo empatiju i pomoc, bez obzira ko su i sta su. Izgleda da danas ako si humanista, odmah te mediji razapinju, ali ako si pobornik sodoma-gomora trenda labeluju te kao pozitivnog?! Sa-X, zaista ako se ne uozbiljite i vi cete uskoro postati jedan od \"nepouzdanih izvora\", i izgubicete svaki kredibilitet i publiku koju jos uvijek koliko-toliko imate.
Komentar i objava magazina National Enquirer je morbidna. Djeca su preslatka i jednostavno samo jako lice na svoju lijepu majku koja ima jako velike oci i debele usne i nista vise.. Preslatki su i samo su sa cudjenjem piljili u mase i kamere.
Pa kada pogledam ovu sliku, cini se da su upravu, nazalost.. :s
kiki potpisujem komentar je za 10
Zena je katastrofalno ruzna a ni on nije bolji. Lose se hrane, vode neuredan zivot, piju, drogiraju se...sta je tu cudno...Jadna ta djeca sa takvim roditeljima.
ma nemaju ba daunov sindrom, samo lice na Angelinu...
Taj Enquirer, to je američka vartijanta Avaza, najprljavije novinarstvo koje postoji...
JAO IDIOTIZMA! I to novinari!? Fuj!