Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Carl nekada si przio techno samo takav tamo prije 15,20 godina a danas samo neki minimalni shit.
Napisao pjesmu, zaradio milione i kaže bio poziv u pomoć svjesno komercijalizirajući je. Pa ne znam... Imao je brdo para, mogao je potražiti i dobiti najbolju pomoć na svijetu. Kako je znao kupiti drogu i alkohol, mogao je i to.
Valjda se nije znao izrazit.
Pa mogo se uvijek povući iz javnog života ako htio. Sve su to supljaci, navuko se na alkohol i dorge i to mu je dohakalo. Djaba ti slava i pare kad nemas mozga.
Crobar Nightclub Chicago 1999
Carl cox je DJ kojeg smo mi slušali dok se je ova vrsta muzike zvala "Tehno muzika", ljudi misle da je lako biti slavan i konstantno biti u centru pažnje, to samo jake osobe mogu izdržati, labilne osobe koje nemaju izgradjen karakter su podložne pucanju i naravno samoubistvima koja su danas najnormalnija stvar u svijetu šou-biza.
On nije htio biti slobodan, on je bio bolestan, bez terapije i podrske dok je drugim guz.cama udovoljavao, da mašu glavurdama ko ovce u toru.