Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno je to u americi,ako nemas para ostave te da umres,nema bolnice za tebe. A ako imas para onda ti maznu pare a nije im vazno jel te pravilno lijece ili ne.
Kažu da je imao moždani u snu, liječili su mu neku bolest pa je bio nekakve tablete, koje mu jbg nisu odgovarale, šteta stvarno, mlad život.
Obozavao sam ga moje godiste ne mogu da bjerujem da ga vise nema uzor za nas evrsnjake neka pociva u miru 💔
Ovu djecu-glumce nerijetko seksualno zlostavljaju/zloupotrijebe razni "producenti", "casting agenti" i slicna nezasita oportunisticko-manipulatorska gamad u tom beskrupuloznom Holivudskom svijetu. Upravo zbog takvih trauma okrenu se drogiranju, ekscesima u javnosti itd. ...
Počivaj u miru...
Gudrovina
Najveća je tuga kada se mladi život ugasi....
Nek počiva u miru... ❤