Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drva i budala nece nestati nikad ....
Drva može nestati, ali budale ne može.
A daje li iko para za ovu bolest ili se samo reklamiraju sa ovim poljevanjem i skrecu paznju na sebe ?? P. S Kad ce neko Chuck Norrisa da izazove ???
Za sve one koji su svjedočili ovoj borbi onih koje volimo, iskrena i očajnička nada za lijek izgleda da je velika svota za nešto malo bačene ledene vode na glavu! Jedini problem je u tome da ovaj izazov – nesvjesno – pridonosi uništavanju ljudskih života koje je u tijeku – i to namjerno. Udruga ALS sada aktivno financira istraživanja embrijskih matičnih stanica te priznaju da će vjerojatno to nastaviti činiti i u budućnosti. Financiranje istraživanja embrijskih matičnih stanica podrazumijeva stvaranje djece koju se u njihovoj najranijoj fazi života uništava kako bi se dobile matične stanice (obično na bazi mozga) i vršila ispitivanja...ostatak teksta na dnevno.hr
4000 hiljade ljudi dnevno umre od zedi..strasno da strasnije nemoze..
Govnar, sve bi dao i uradio samo para taj neda moj jarane.
garant mlakom vodom se polio. Pa srce bi ga strefilo na bini!! (ionako mu nece biti dobro kad se bude uhvatio za novcanik da donira)
Da su se bogdo svi u svijetu ovako prikljucili akciji za Gazu.....
Trebao je da se polio sadržajem iz septičke jame bio bi u potpunosti u svom okruženju.
Iskreno sam mislio da je prozvao Sinana Sakica.....steta
http://pokit.org/get/?a0c918ab53fb720aeec0a98a80246a9d.jpg E moji novinari ... Dzaba sad prepravljate "Edina Dzeka"
Mi siromasni i nepoznati ne smijemo da ucestvujemo? vec su mi na grac popeli.
Ice Dino
Eto vidite da covjek nema zmiju u dzepu, kao sto su mnogi mislili kada je nominovan za izazov. Dino je nasa legenda.
Dobar
Gadnijeg stvorenja nama na kugli!
http://youtu.be/h07OT8p8Oik
wow....
:( yes..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JA IZOZIVOOM SMRDONCICAAA, BOKIRA I LAGUMDZIJU..........