Uplovio u bračne vode
35
Diego Simeone se tajno oženio u Argentini
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram te bilo Cho, nisi kao Emir i Irma :O
Šta je ba ovo, svi fudbaleri i evo trene na isti dan, ne do Bog biti poznatiji igrač pa te svi zovnu ne znaš đe ćeš prvo leti vamo leti tamo, zamjeni poklone 100% ma havarija ziva.
Kao da i njima dolazi dijaspora.
@ChrisRone Ganich nije fudbaler hahaahaah
Ima li iko iz svijeta nogometa da se nije oženio ovaj mjesec?
Zato će razvod biti javan
Bio sam mu sa hanumom u Dominikanskoj Republici jednom
kako Simeoneu mozemo mudrovati i komentarisati a Ganicevcima ne moRemo....poserem vam se na tu gospodu i glamur
Ja mislim da on spava u ovoj istoj odijevnoj kombinaciji. Crno odijelo, kosulja i kravata. Ko da je sa klupe na poluvremenu dosao da se vjenca.
Zar i ti bute
Lud neki 15.06. (Sta bi sa onim ne zeni se izmedju Bajrama pitanje za nasu SDA elitu i fudbalere a svi furaju Sulejman bradice)
Branili mu njeni pa je ukro.
Iskustvo jbg 2 brak