Showbiz
63

Detalji predbračnog ugovora: Ako Brad prevari Angelinu ostat će bez djece

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Slavni hollywoodski par Angelina Jolie i Brad Pitt izgovorili su sudbonosno "da" prije nekoliko dana, no prethodno su se dobro ogradili i zaštitili u slučaju da nešto krene po zlu.

Atraktivna glumica odlučila je zaštiti sebe od mogućeg ponovljenog scenarija, odnosno od toga da joj Brad napravi isto ono što i Jennifer Aniston.

Prema pisanju Star magazina, hollywoodski par je potpisao predbračni ugovor u kojem se navodi da "ukoliko Brad prevari Angelinu s drugom ženom Angelina dobija skrbništvo nad djecom".

Također, u slučaju razvoda, svako do njih nosi sa sobom ono što je donio u brak, a novac će biti raspoređen njihovoj djeci i sirotištima iz kojih su usvojili djecu. Ovo se odnosi na novac koji zarađuju tokom, ali i nakon braka.

Par je potpisao i testament u kojima većinu njihovog vlasništva ostavljaju Maddoxu, Paxu, Zaharai, Shilohi, Knoxu i Vivienne.

Potpisivanje predbračnog ugovora nije rijetkost u Hollywoodu gdje su razvodi brakova česta pojava. Brad i Angelina imali su kontroverzni početak veze kada je Angelina optužena za razvod braka između Brada i njegove prve žene Jennifer Aniston 2005. godine. No, i Brad i Angelina su to negirali.