Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaze ne moze mu se dici
Gospodin.
Djeca narasla a njoj dosadilo da se krije dok se trpa
A Objektiv je objektivno objektivan list
ma kakvi prezasićeni, oni ti više ne podmazivaju. zasušili. u tome je problem
Nekoliko godina su već ni na nebu-ni na zemlji, ako treba da je kraj, neka bude na vrhovima prstiju, zbog dece...
Bolest ne bira.
@PriceSJadrana
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Iako su nudističke plaže prepune starih i obrazovanih Džo Bajdena i kraljica Elizabeta sa suhim cicama i smežuranim guzzovima, rado odem na nudić jer znam da će se tamo naći i progresivne i slobodoumne trans-osobe kao Božo Vrećo te pokoja neobrazovana balavica koja se vulgarno raskreči dok tapka mobitel i izloži čupavca na izvolite.
Tada se ja prikradem u plićak ko ona ajkula u Hurgadu, blehnem ko zadnji pervić i – fljapa-fljapa dok se u jadranskom tirkizu ne pojavi bijeli oblačak. Zatim otplivam radosno do tespiha i nazad brže od Lane Pudar. Za medalje. 😆🥇🥈🥉🏅🏆
Bolest ne bira