Showbiz
0

Deset najsexy slobodnih zvijezda Hollywooda

Sarajevo-x.com
Jedan od najposjećenijih internet portala na svijetu, Yahoo!, u petak je objavio veoma zanimljivu listu. Riječ je o listi deset najseksipilnijih muških i ženskih hollywoodskih zvijezda koje su trenutno slobodne.

10. Chase Crawford

Chase Crawford porijeklom je iz američke savezne države Teksas gdje je započeo karijeru kao model, a zatim se preselio u Los Angeles kako bi ostvario svoj san i postao velika filmska zvijezda. Za ovim 22-godišnjakom uzdišu američke tinejdžerke zahvaljujući ulozi Natea Archibalda u najnovijoj hit seriji TV kuće CW, "Gossip Girl". Iako su ga tabloidi povezivali sa ljepoticom Carrie Underwood, ova mlada pjevačica uporno negira glasine o njihovoj ozbiljnoj vezi.

9. Blake Lively

[SLIKA]2[/SLIKA] Crawfordova kolegica iz TV serije "Gossip Girl" postala je veoma popularna nakon odličnih kritika za ulogu u filmu "The Sisterhood of the Traveling Pants". Ova zanosna 20-godišnja glumica nedavno je osvanula na naslovnici magazina Teen Vogue, a nastavak filma "Sisterhood" očekuje se ovog ljeta.

8. Adrian Grenier

Na oduševljenje mnoštva njegovih obožavateljica, 31-godišnji Adrian Grenier, koji je najviše poznat po ulozi Vincenta Chasea u HBO-ovoj seriji "Entourage", još uvijek nije u ozbiljnoj vezi, iako je prošle godine uhvaćen u društvu nepoznate djevojke.

7. Minka Kelly

Sada kada je zvijezda TV serije "Friday Night Lights'" ponovno slobodna, zahvaljujući njenom bivšem partneru Johnu Mayeru, mogla bi možda odlučiti ponovo nazvati nekadašnjeg momka, Chrisa Evansa, koji je utjelovio lik Johnnyja Storma u uspješnoj filmskoj franšizi "Fantastic Four". Budući da to još uvijek nije uradila, našla se na listi deset najseksipilnijih slobodnih hollywoodskih zvijezda.

6. John Mayer

[SLIKA]5[/SLIKA] Bivšeg momka Minke Kelly tabloidi su povezivali sa mnoštvom prekrasnih žena Hollywooda, ali ovaj dobitnik muzičke nagrade Grammy izgleda još uvijek nije pronašao "onu pravu". Na radost brineta širom svijeta, čini se da više ne želi imati ništa sa nezanimljivim plavušama poput pjevačice Jessice Simpson.

5. Kate Hudson

Dobitnica Zlatnog globusa, simpatična glumica Kate Hudson, može zahvaliti glumici Goldie Hawn za svoj dobar izgled i vedru narav, ali ona je ujedno i zvijezda box officea i sexy mama dječaka Ryder Russell Robinson, kojeg je rodila 2004. godine.

4. Wentworth Miller

Mladi glumac Wentworth Miller naprosto je neodoljiv u hit seriji "Prison Break", a ženski dio svjetske populacije najviše uzdiše za njegovim prodornim očima, punim usnama i upečatljivim bicepsima.

3. Carmen Electra

[SLIKA]8[/SLIKA] Pomislili biste da je nekadašnja zvijezda popularne TV serije "Baywatch" rođena čak u prošlom stoljeću, budući da je već tako dugo slavna. Zanosna 35-godišnji model/plesačica/pjevačica/glumica/pinup djevojka i bivša muza kultnog pjevača Princea i dalje svake noći igra glavnu ulogu u fantazijama muškaraca širom svijeta.

2. Ryan Phillippe

Ponosni otac djevojčice Ave i dječaka Deacona imao je veoma zanimljive uloge u filmovima "White Squall", "54" i "Cruel Intentions", a deset godina kasnije proglašavaju ga jednim od najboljih, ali i najseksipilnijih mladih glumaca Hollywooda.

1. Rihanna

Seks bomba sa egzotičnog Barbadosa i uspješna pjevačica Rihanna trenutno je sama, a zahvaljujući njenom opasno dobrom izgledu, mlada dobitnica Grammyja je bez sumnje zaslužila biti na samom vrhu ove liste.