Stigao trailer
2

Deset ljubavnih priča iz Pariza i New Yorka nastavljaju se u drami "Berlin, I Love You"

Klix.ba
Stigli su prvi kadrovi nastavka ljubavnih priča koje smo 2006. godine gledali u Parizu te potom 2008. u New Yorku, a nastavak romanse sada se odvija u Berlinu.

Naime, godinama nakon filmova "Paris, I Love You" i "New York, I Love You", reditelji Dianna Agron, Peter Chelsom, Fernando Eimbcke, Justin Franklin, Dennis Gansel, Dani Levy, Daniel Lwowski, Josef Rusnak, Til Schweiger i Massy Tadjedin odlučili su se napraviti novu ljubavnu dramu pod nazivom "Berlin, I Love You".

Detalji novog filma nisu mnogo poznati, osim toga da donosi deset ljubavnih priča smještenih u njemačkoj prijestolnici, što je bio slučaj i sa ranijim filmovima.

Što se tiče glumačke ekipe, u filmu ćemo gledati Keiru Knightley, Luka Wilsona, Helen Mirren, Jima Sturgessa, Mickeyja Rourkea, Jennu Dewan, Hayden Panettiere, Emily Beecham, Dianne Agron, Veronicu Ferres i mnoge druge.

Prva dva filma ostvarila su veliki uspjeh, što kritičari već nakon prvog trailera predviđaju i za novi nastavak ljubavne drame.

Premijera "Berlin, I Love You" zakazana je za 21. mart ove godine u Grčkoj, a film nakon toga kreće u svjetsku kino distribuciju.