Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njezina majka je otac sinu njene kcerke.
šuška se da joj je trenutačni dečko muhsin, od ragibove šaćirovice djeverić.
op.) Prema ovom obrazloženju, Gospodine, molim vas da me oslobodite vojne službe, jer zakon nalaže, da otac, sin i unuk NE mogu služiti istovremeno vojnog roka. Molim vas za razumijevanje i nadam se povoljnom riješenju moje molbe.
Poštovani gospodine ministre odbrane! Dopustite mi da objasnim nekoliko stvari za koje se nadam uskorom riješenju. Ja sam trenutno na čekanju za poziv služenja u talijanskoj vojsci. Ja imam 24 godine i oženjen sam 44-godišnjom udovicom. Ta udovica ima kćer od 25 godina koju je oženio moj otac. Dakle, moj je otac postao moj zet jer je oženio kćer moje žene. U isto vrijeme kći moje žene postala je moja maćeha, pošto ju je oženio moj otac. U januaru moja supruga i ja smo dobili sina. Ovo dijete je dakle brat od očeve žene, dakle zet moga oca. Istovremeno je to dijete i moj stric, jer je brat moje maćehe. Dakle moj sin je moj stric. Dva mjeseca kasnije žena moga oca dobila je sina, koji je istovremeno moj brat (jer je sin moga oca), a također i moj unuk, jer je sin od ženine kćerke. Dakle, ja sam brat mog unuka, a pošto je muž matere neke osobe i otac, sljedi da sam otac kćerke moje žene i brat njenog sina. Znači, ja sam svoj vlastiti djed. (Sve jasno? :-)
Ovo je istinito pismo na osnovu koje je mladić iz Italije pokušao da izbjegne služenje vojnog roka. (U aktovima ovog mladića zapisano je: Osoba se otpušta obaveze vojne službe zbog psihijatrijskih poremećaja i mentalnih instabilnosti koje su prouzrokovane nesređenim obiteljskim odnosima).
Dobra je ova staraca
na kraju ce doci do zakljucka da je sama sebi majka :)
naslov na nivou "SKANDAL - kakav još niste videli"... klix, čemu ovo žutilo?!
Uspalita babuskara
Ko ovdje koga hebe !!!???
Ovo k'o u spanskim safunicama. Armando saznaje da je sam sebi majka.
To ti je kad baba umisli da je siparica...
Ma nije ljudi šta vam je, ja joj vjerujem. Demi je to, naša demi.
...kol'ko je ovih "izvora" neće nam falit vode, definitivno...
Orginalno nek sam procitao neki novi fazon haha