Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
se raspada, nosite je!
Znaci uradila jos neku operaciju. :) Ona je inace jedna od onih koje su najvise operacija uradile.
bas mi je drago da se oporavlja rado bi je i ja oporavljenu.
Kada ti kazu \"divno izgledas za svoje godine\" to ti je znak da staris.......
koga boli racku
Najveca greska Brucea Willisa i jeste razvod od Demi. Steta sto se nisu znali cuvati, ali dodje iz g***** u glavu, pa joj je sada i pored nove djevojke, najveca potpora u zivotu i uvijek uz nju. Dozvolio je da ona, koju voli, pati (radi drugog).. :/
Pa zar se nisu opet pomirili?! Joj, samo me sekirate i Demi i Ashton a i vi s klixa...imam slabo srce, lakse s tim informacijama!
de babetina luda 87.3 %
cuj dosao dati podrsku :-D pa komsiji se dodje dati podrska a ne kcerci...to se kaze dosao izvrsiti roditeljsku duznost :-)