Glumica pozirala slavnom fotografu
0
Demi Moore bar na reklami ima osmijeh
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on barem buba nesto
i ja bih se smijala kad bi mi plaćali hiljadarke na ove reklame.. sjedip, drugi te našminkaju, obuku naprave frizuru ti se samo keslaj i pare su tvoje!
na sta je on spaou pm. ceteres osmogodisnji grob
Fotograf je gay
demi uzmi me
Treba nju podmladiti dobro :)
Demi je zaista lijepa žena i nije mi jasno šta traži sa mlađim od sebe i nabija sebi komplekse....
slika br. 5 WTF
Tetka je jos uvijek ko metak
Da je prvi put sumnjam ali zao mi je no mogla je tamo nekad pretpostaviti da ce je varati Pa covjece ako on i nece cure se lijepe za njega pa hajde odoli. A Demi nek se grebe, imak ona ima 5 kuka i moze Titi mrtvom vjezbat. Starost je starost moja Demi. Mani ovih fotografija i glazura.
poznat mi onaj osmjeh...
a specijalci, njen babo je specijalac bio ;)
Kako onom Kutcheru ne dosadi vise stalno ovu starku bubat